Glasur til kransekage

Glasur til kransekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
KonditoriRet : Konditori - Kransekage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Flormelis

HøjtidNytår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Glasur til kransekage, billede 4 Glasur til kransekage, billede 1 Glasur til kransekage, billede 2 Glasur til kransekage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
0.5 spsk. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
Det hele røres godt sammen, tilsæt æggehviden lidt efter lidt, ikke sikkert det hele skal bruges.

Glasuren kommes i en sprøjtepose, hvor der klippes et lille hul eller brug en rund tyl på 2 mm. (Fordelen ved tyllen er at hullet bliver ens hver gang)


Se opskrift på den klassiske kransekage





karakterer:
Opskriften er vist 134531 gange,
og udskrevet 2702 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (35 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 2617 (623 kcal)
KJ pr. Portion 2617 (623 kcal)
Vægt ialt 190 gram
Vægt pr. Portion 190 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1374 KJ (327 kcal)
Protein 1.8 gram
Fedt 0.0 gram
Kulhydrat 78.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-12-31 11:17:22
Jeg bruger kun 1/2 tsk. eddike. Det er mængden i mormors gamle kogebog.

  -   2015-12-31 09:37:40
1/2 spsk eddike lyder af meget. Er det ikke 1/2 tsk?

  -   2011-12-31 12:09:16
Er nem at arbejde med - fulgte opskriften - man kan jo ikke smage eddiken.

  -   2005-01-01 01:01:01
prøv at blande en lille smule citronsaft istedet for eddike. det smaget godt og holder formen flot

  -   2005-01-01 01:01:01
bør piskes på laveste hastighed med el-pisker, inden den puttes i sprøjtepose

  -   2005-01-01 01:01:01
har aldrig hørt om eddike i den glasur før