Norske vafler
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Norge Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smørret og afkøl det lidt, før det piskes sammen med mel, koldt vand og salt til en jævn dej. Vend creme fraichen i.
Bages på vaffeljern ved svag varme. I almindelige jern 2-3 minutter på hver side. I et elektrisk jern i 1/2 -2 minutter. Hvis vaffeljernet ikke har været i brug i længere tid, bør det pensles lidt med smeltet smør, før de første vafler bages. Vaflerne serveres med syltetøj. Tyttebær og multebær, hvis man kan få dem, er særlig gode. |
|
Opskriften er vist 120611 gange,
og udskrevet 1307 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (89 stemmer) |
|
Kommentarer Karin Bjerre - 2019-12-22 13:58:47 Den originale Norske opskrift er som ovenstående, blot skal det være pisket fløde og ikke chesy fraice der skal i... jeg synes dog de skal tilsættes vanille de er lidt tamme i smagen men dejligt sprøde Lisbeth - 2018-04-20 14:22:33 God sprød uden på og som ikke bagt dej inden i, smager ekstremt meget af creme fraiche og bliver hurtig blød og gummiagtig jeg synes ikke de er gode men til myseost er de ok anonym - 2011-10-30 14:56:49 elendig. bestemt ikke norske!!!!! Per - 2009-06-27 17:02:01 Vi syntes der var for meget smør i dejen, den blev noget hullet. dada - 2009-06-22 11:37:31 .smagte for meget af creme fraiche cecilie andersen - 2007-10-30 11:39:53 dette er ingen norsk kokebok hilsen en som kan lage vafler Herman - 2005-01-01 01:01:01 Typisk Norske vafler å smake deilig... mmmm :) josephine - 2005-01-01 01:01:01 hemmmm |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne