Drømmekage (fedtfattig)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fedtfattig opskrift Indsendt af : Louise HK Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 164561 gange,
og udskrevet 5595 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (138 stemmer) |
|
Kommentarer Helle Dyrholm - 2020-06-20 16:33:15 Jeg bager den altid, har bare ikke fået det noteret. Det er en super lækker kage med mindre kalorier. Sukker har jeg reduceret til 100 gram og det gør ingen forskel, kagen er sød nok i sig selv.. Som en drøm anonym - 2018-08-03 18:55:54 lækker lækker anonym - 2017-06-03 14:15:19 Den er så lækker , jeg laver den altid ;) Anders - 2015-03-03 21:14:34 Fedt er ikke giftigt - Men det er for meget sukker, det giver sukkersyge, den nye folkesygdom. Mig - 2012-10-20 16:14:54 Blev nødt til at smide vores ud, den blev slet ikke bagt indeni. anonym - 2010-05-13 14:34:14 Jeg skal lave den om lidt glæder mig til at smage den og håber ikke at den er tør! ;) Stephanie - 2010-03-13 21:29:38 Hej. Syntes kagen er rigtig god. Var dog nød til a lave dobbel topping da der ik var nok til a kunne putte på hele kagen :S MEn ellers så syntes jeg ihvertfald a den er rigtig god :D Anne - 2010-02-21 14:18:58 Ummmm, super lækker kage. Har lige bagt den, og den fik god respons. Jeg kan dog anbefale, at tage lidt mindre sukker i dejen, den er nemlig meget sød. Kagen virkede dog lidt sej i bunden, men det gør ikke noget, fordi den er god :D benthe - 2010-02-08 08:04:59 må indrømme at det var den dårligste kage jeg nogensinde har smagt. Toppen var så tør, at den faldt af, og man fik en fornemmelse af at have hele sahara i sin mund. anita sønderup - 2009-09-02 15:05:27 har lige bagt den, men den blev helt klæg i dejen og så ud som den ikke var bagt ordentligt, det til trods for at den var bagt (jeg stak i den efter 25 min og dejen slap) inden jeg kom glasuren på???? Hvad gør jeg forkert???? pigen der elsker at bage - 2009-02-14 12:33:53 kan man ik bruge andet end perfect fit om man må spørge ellers lyder den til at være god susanne - 2008-05-07 20:49:13 smager rigtig godt for den er stadigvæk godt saftig og holder i nogle dage.. niklas - 2007-11-08 16:34:20 så længe man spiser hele kagen selv, tager man altså ikke skade af at følge denne opskrift!! kageelsker - 2007-09-07 19:38:42 brugte kun 100 g farin til toppen, og synes alligevel at den er for sød Helle - 2007-02-14 21:11:38 En rigtig lækker kage. Brugte kun 100 gram sukker i kagedejen, og bagte den i 8 min. efter kokosmassen var smurt på. så blev den bare super... kirsten - 2005-01-01 01:01:01 men bruger også perfect fit anonym - 2005-01-01 01:01:01 Alllt For meget sukker den søde tand - 2005-01-01 01:01:01 synes at toppingen bliver lidt gummiagtig og kan slet ikke måle sig med den rigtige, hvor sukker og smør gør toppingen knasende den med den søde tand - 2005-01-01 01:01:01 elsker den. den er utrolig lækker, og slet ikke tør. jeg brugte det råd Camilla kom med, og den smager ligeså dejlig som beskriver den! Lækkert! spises gerne med jordbær eller anden frugt til! prøv den! Camilla - 2005-01-01 01:01:01 super lækker kage, dejlig "svampet" i konsistensen, det er en meget kalorielet kager hvis man bytter sukker ud med 140 g perfect fit, og æggene ud med 1 æg og 2 æggehvider. jeg gjorde det at jeg i stedet for at lave toppen som i opskriften, så lavede jeg den af ca 2 ½ dl. kokosmel, 2½´spsk. flormelis og 2-3 spsk. vand til at lægge på toppen. det smager dejligt, og den er ikke ligeså fed som den anden top. Der kan evt. drysses lidt brun farin ned i kokosblandingen, men det skal være meget lidt. Sofie R. - 2005-01-01 01:01:01 dejligt med fedtfattige opskrifter. man kan godt nøjes med æggehvider, så den bliver endnu mere fedtfattig. evt. 1 æg og 2 æggehvider. Charlotte - 2005-01-01 01:01:01 Den er kanon god. Super. I stedet for 200g sukker kan det erstattes med 140 g Atwel, eller 140 g Perfect Fit, kan købes hos bl.a. Føtex. Det giver meget færre kalorier end sukker, og det får ikke blodsukkeret til at stige. Muligvis skal der reguleres lidt på melmængden, men prøv Jer frem :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne