Butterdejsstænger med flødeost, skinke og broccoli

Butterdejsstænger med flødeost, skinke og broccoli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Butterdejsstænger med flødeost, skinke og broccoli, billede 4 Butterdejsstænger med flødeost, skinke og broccoli, billede 1 Butterdejsstænger med flødeost, skinke og broccoli, billede 2 Butterdejsstænger med flødeost, skinke og broccoli, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 pk.frossen butterdej (4 plader til hver stang)
 
1 pk.baconterninger
500 g.skivede champignoner
1 stort hakket løg
2 pk.skinketerninger
3 spsk.sød fransk sennep
1 spsk.stærk sennep
2 pk.flødeost naturel
500 g.broccoli
1 æg
 
Opskrift:
Svits bacon i en gryde. Tilsæt skivede champignoner og hakkede løg. Lad det simre et par minutter. Hæld væden fra.

Tilsæt skinke, sennep og til sidst osten. Sluk forvarmen og lad blandingen stå, til osten er smeltet.

Tilsæt derefter små buketter brccoli – snit også stilkene i små stykker. Lad det hele køle af, gerne til næste dag.

Rul butterdejen ud til ca. 30 cm bredde. Fordel fyldet på midten af pladerne, og luk dejen omkring, så fyldet lukkes helt inde.

Pensl med sammepisket æg og bag ved 200 grader C. alm. ovn på midterste rille i 30-35 minutter.

Server med en god skål salat.





karakterer:
Opskriften er vist 173540 gange,
og udskrevet 5527 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (35 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-03-18 08:19:46
Super dejlig ret. Nem at lave, og når det hele er tilberedt dagen før er det klar på ingen tid. Jeg har lige lavet den for første gang. Tilberedte en halv portion til en pakke butterdej som jeg lavede til en stor stang. Ikke sidste gang. Muse

  -   2016-12-21 22:49:50
Opskriften er god som den er.. Men at skrive at det er en god opskrift når man overhovedet ikke har kommet det samme i er noget pjat ;-)

  -   2016-03-09 11:08:25
Kan den fryses?

  -   2015-01-04 16:08:38
Hva betyder det der med 4 plader til hver stang? :-)

  -   2013-09-16 15:20:35
Den er super god som den er :-)

  -   2013-06-27 22:50:13
Kan den fryses?

  -   2013-03-13 15:16:30
I en lignende opskrift bruger jeg pikantflødeost, porrer og skinke i tern/strimler, hvorimod broccoli og sennep udelades. Jeg forestiller mig, at man kan eksperimentere med at blande de to opskrifter sammen :)

  -   2013-02-01 09:56:38
Den er suuuuper lækker. Har dog tilsat strimlet skinke, Og "klippet" bacon skiver. Samt 1 pk fløde osv og 200g græsk yogurt

  -   2011-07-23 01:05:20
Har tilsat porrer, frisk hvidløg og frisk basilikum samt smurt pladerne med rød pesto - virkelig lækker forret.

  -   2011-05-22 18:09:12
Rigtig rigtig god forret. Jeg havde udeladt broccoli og i stedet for mild og stærk sennep, havde jeg brugt dijonsennep. Det smagte fantastisk og en nem ret at lave i forvejen...

  -   2011-03-22 18:29:30
Den er bare super lækker. Virkelig god

  -   2011-01-20 12:26:12
Hvor er det bare en helt fantastisk opskrift... Smagte simpelthen så godt...

  -   2011-01-10 16:23:29
kan den laves klar og stilles i køleskabet

  -   2010-12-13 17:09:54
det er en rigtig lækker ret. Man kan komme næsten alt i. Fantasien sætter ingen grænser.

  -   2010-11-09 07:27:31
Virkelig god forret.

  -   2007-01-06 12:17:48
Nu har jeg lavet den 2 gange - virkeligt lækkert hver gang - MUMS

  -   2005-01-01 01:01:01
er det en forret til kun 4 pers?

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er bare rigtig lækker