Rejerand
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt af : Lotte Indsendt : Red : |
|
|
Bland fløde, dild, og rejer sammen stilles i køleskab i 12 timer.
Si fløden fra rejerne. Læg husblas i koldt vand 10 min, smeltes herefter over vandbad og blandes med 2 spsk. sherry. Husblasen piskes i fløden, vend rejerne heri kommes i en randform som stilles i køleskabet 4 -6 timer Tips: Serveres med ristet brød + smør. |
|
Opskriften er vist 29203 gange,
og udskrevet 646 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-03-23 11:38:35 Husblas kan jo ikke tåle så høj varme, det kan være at du har fået givet dem for meget varme Karla - 2007-11-22 21:21:45 Jeg har lavet denne ret for flere år siden uden besvær, men opskriften blev væk, Men da jeg lavede den i lørdags brugte jeg 7 blade husblas, men randen blev ikke stiv.Hvad er mon forklaringen? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne