Trilleboller
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Alt æltes sammen. Bliver det for tørt til at trille i boller tilsættes en anelse vand. Et par boller prøvekoges i lidt let saltvand. Det skal de kunne klare i små 15 minutter. Dejen hviler et par timer under klæde - trilles i små kugler, der lægges fladt på bakke. Kan fryses ned i denne tilstand og gemmes i poser i fryseren. Kommes, evt. frosne, lidt efter lidt i den kogende suppe, når denne i øvrigt er færdig. Vær tålmodig mens bollerne popper op og derefter småkoger nogle minutter før serveringen.
|
|
Opskriften er vist 13787 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne