Hakkebøf med bløde løg og kogte kartofler
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rul farsen til en pølse og skære den i passende stykker.
Tryk dem lidt flade og hak bøfferne let på kryds og tværs med en kniv, kryder med salt og peber.
Kog kartoflerne. Skær løgene i halve og herefter i skiver. Brun smørret på en pande og svits løgene let et par minutter ved høj varme. Skub løgene lidt sammen og læg bøfferne på og brun bøfferne i ca. 1 min på begge sider. Skru ned til middel varme og steg bøfferne i ca. 5 min. på hver side. Tag bøffer og løg af panden og hold dem varme. Drys mel på panden og kog panden af med bouillon, tilsæt lidt kulør. Smag saucen til med salt og peber. Server hakkebøfferne med kogte kartofler, løg og sauce. |
|
Opskriften er vist 405029 gange,
og udskrevet 14197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (162 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2017-07-08 10:09:34 Svar til Rasmus. Bruger du bouillonterninger, så står det på pakken hvor mange terninger i forhold til vand, jeg mener det er 1-2 og så 4 dl. vand Rasmus - 2017-07-07 15:28:18 Jeg forstår det ikke.. 4 dl oksebouillon? Jeg skal vel ikke hælde 4 dl oksebouillon på panden? Hvor mange bouillon terninger svarer det til? Niller - 2016-03-02 10:33:25 Det smager så godt eik - 2012-11-24 21:30:12 lige i skabet, mums anonym - 2012-11-07 16:16:30 bøf med løg ALM - 2012-07-18 23:53:36 Lækkert, surt til, rødbeder og asier! anonym - 2011-08-15 20:03:49 En lækker rustik ratatouille til, og den kan sagtens opfylde et "korrekt fordelt" måltid. MUMS! bet - 2010-09-19 17:51:09 ægte bløde løg: svits løg kom et lille drys sukker på, svits lidt mere,kom ca.1/2 dl vand ved,lad det simre til væsken er væk Rasmus J. Ptak - 2008-08-08 12:45:23 "Hvad er kærlighed mod en bøf med løg?" - George Bernard Shaw Brandt - 2005-01-01 01:01:01 Den er godt nok god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne