Anderillettes

Anderillettes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Andelår

Oprindelsesland : Letland

LetlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 store fede andelår
2-3 stilke timian
3 Nelliker, hele
4 peberkorn
0.5-1 tsk.Salt
 
Opskrift:
Læg andelårene i en sauterpande sammen med krydderier og salt. Varm det langsomt op, og lad andelårene simre ganske svagt under låg ca. 4 timer. Tag lårene op og pil kødet fri for skind og ben. Kom andekødet i en skål og tilsæt lidt af fedtet fra panden. Rør andekødet igennem med håndpiskeren, så det trevler. Smag til med salt og peber. Kom andekødet i en form og pres det godt sammen. Hæld fedt over, så kødet er helt dækket. Stil formen i køleskabet. Rilletten kan holde sig 4-5 dage på køl.

Skær rilletten i skiver og server med cornichoner og grøn salat.

Tips:

Rilette kan kun laves med fede andelår, magre lår bliver tørre.





karakterer:
Opskriften er vist 24046 gange,
og udskrevet 406 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu