Champignonstuvning
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt : |
|
|
Champignonerne renses og skæres i skiver. Smelt lidt smør i en gryde og svits champignonerne et øjeblik heri, hvorefter fløden tilsættes. Lad blandingen snurre lidt og jævn den så med maizena til en ret tyk stuvning, som skal koges godt igennem, så den melede smag forsvinder helt. Smag den færdige champignonstuvning til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 30040 gange,
og udskrevet 472 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2010-01-12 22:14:35 jeg syner det ser rigtig godt ud! skal selv lave det i morgen med spinatpandekager :D anonym - 2009-11-05 21:13:22 Du ved da vist ikke hvad en champignonstuvning er for noget ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne