Champignonstuvning

Champignonstuvning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.champignon
1–2 spsk.smør
4–5 dl.piskefløde
1–2 tsk.maizenamel
 salt
 peber
 
Opskrift:
Champignonerne renses og skæres i skiver. Smelt lidt smør i en gryde og svits champignonerne et øjeblik heri, hvorefter fløden tilsættes. Lad blandingen snurre lidt og jævn den så med maizena til en ret tyk stuvning, som skal koges godt igennem, så den melede smag forsvinder helt. Smag den færdige champignonstuvning til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 30040 gange,
og udskrevet 472 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-01-12 22:14:35
jeg syner det ser rigtig godt ud! skal selv lave det i morgen med spinatpandekager :D

  -   2009-11-05 21:13:22
Du ved da vist ikke hvad en champignonstuvning er for noget !