Wan Tan suppe
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Mel, æg, vand og salt æltes til en fast dej, som rulles meget tyndt ud. Skær 5 cm store kvadrater.
Purløg hakkes fint og blandes med tatar, soyasauce, risvin, sukker og maizenamel. Smag til med salt og peber. Rør æggehviden sammen med maizenamelet. Læg ½ tsk. af fyldet på hver dejfirkant, stryg kanterne med æggehvideblandingen og tryk dejstykkerne fast sammen. Bring bouillonen i kog, og lad de små dejkugler koge ca. 10 min. heri, til de kommer op til overfladen. Drys med hakket purløg og smag til med salt og peber. Serveres rygende varm. |
|
Opskriften er vist 47202 gange,
og udskrevet 437 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne