Æbleknas
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg æblestykkerne i en godt smurt bageform.
Bland halvdelen af sukkeret med kanel og strø det over æblerne. Bland mel, salt og resten af sukkeret og kom derefter de knuste cornflakes i. Rør smørret i blandingen til den får et grynet udseende. Spred det ud over æblerne. steges i middelvarm ovn (200 grader) i ca. 30 min. Er dejlig serveret med creme fraiche. |
|
Opskriften er vist 12950 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne