Fyldte chokolade pandekager med marinerede jordbær
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
1. Sigt mel, farin og kakao i en skål. Pisk mælk og derefter ægget i. Stilles i køleskab i 30 minutter.
2. Steg fire pandekager. 3. Nip og skyl jordbærrene, og skær dem i skiver. Læg dem i en skål, og hæld likøren over. Stilles i køleskab i nogle timer. Fyld: 1. Smelt fedtstoffet i en kasserolle. Tilsæt mel, og rør det godt. Tilsæt sukker og fløde. Kom æggeblommerne i. Lad det køle af. 2. Pisk æggehviderne stive med vanillesukker. Vend forsigtigt hviderne i cremen. Hertil kan alt tilberedes i forvejen. Inden serveringen stilles ovnen på 175°. Smør en bradepande med lidt fedtstof. Læg pandekagerne i bradepanden, og fordel fyldet ovenpå. Fold pandekagerne sammen, og stil dem i ovnen i ca. 8 minutter. Fordel jordbærrene på fire tallerkener, og læg forsigtigt de fire bagte pandekager på. Drysses med sigtet flormelis. |
|
Opskriften er vist 19237 gange,
og udskrevet 311 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Mig - 2005-01-01 01:01:01 Smagte rigtig godt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne