Forårsrulledej - Forårsrullepandekager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk mel med vand og æg. Kan hvile mens fyldes tilberedes.
Bages på den ene side som almindelige, lidt tykke pandekager på en let olieret pande 22-25 cm i diameter. For at de bagte pandekager ikke skal klistre sammen er det bedst at lægge dem enkeltvis på f.eks. en bageplade med bagepapir imellem. Samling af forårsruller: Der lægges 2-3 spsk. fyld på pandekagen, kanten rundt pensles med lidt overskydende dej eller en meljævning, start med at folde siden nærmest dig selv ind, dernæst de 2 sider, så kan der igen pensles med lidt inden der rulles over det sidste dej. Går der hul i dejen, så forsøg at få dækket hullet, er det ikke muligt så bør fyldet skrabes af og pandekagen kasseres. Stegning: Fritureolie varmes op til ca 180 grader c. og forårsrullerne steger heri til de er pænt gyldne 4-6 minutter, vendes et par gange undervejs. Tips: Fyld: Kan være fintstrimlet grøntsagsrester fra køleskabet tilsat lidt hakket kød, eller fintstrimlet opblødte skyøresvampe, gulerod, porre, bønnespirer og hakket svinekød, det hele ristet af i olie. Frysning: Forårsrullerne kan fryses både rå og stegte, men det er at foretrække rå. Stegte forårsruller kan genopvarmes i ovnen ved 200 grader ca. 15 minutter. |
|
Opskriften er vist 43715 gange,
og udskrevet 541 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne