Langtidsstegte vildænder
Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand Indsendt : Red : |
|
|
Ænderne fyldes ud med henholdsvis æbler og svesker. Herefter lukkes bugen ved at sy 3 til 4 sting (holder æbler/svesker på plads). Fede baconstrimler ligges hen over ænderne i længderetningen og holdes på plads vha. tynd trå. Ænderne langtidssteges i ovnen ca. 3 timer ved 150 grader, samtidig hældes lidt vand ved, som senere anvendes til sovs.
Serveres med brue/hvide kartofler Rødkål og/eller evt. stuvet hvidkål Sovs tilberedet af sky fra ænder Franske kartofler Evt. ribsgele og en god rødvin |
|
Opskriften er vist 59016 gange,
og udskrevet 1578 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Ib Busk Nielsen - 2005-01-01 01:01:01 Let at lave og der kan med fordel laves en æblekompot, hvor vi anvender de sidste baconskiver til en form for æbleflæsk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne