Marinerede mågebryster
Hovedingrediens : Svømmefugle - Måge Indsendt : |
|
|
Tag de grå måger, de er yngst og mest møre. Åben "pelsen" med et snit langs med brystbenet, kræng skindet af. Skær bryststykkerne løs og smid resten væk. Kødet lægges i rødvin med hakkede hvid- og gule løg samt enebær og peber over natten.
Næste dag tages kødet op og tørres let af. Saltes og steges i smør på panden. Når kødet er stegt færdigt koges panden af med fløde og lidt mel. Marinaden hældes gennem en si og løg, peber og enebær kan blandes i sovsen. Kødet serveres rygende varmt med råstegte kartoffelbåde og rønnebærgele til. Waldorfsalat er ikke forkert- men lidt ekstravagant. En kraftig rødvin, gerne rioja serveres til og her skal man ikke spare. Velbekomme. |
|
Opskriften er vist 12627 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-11-20 16:35:08 ja du kan jo skyde en anonym - 2005-01-01 01:01:01 mågebabser?? hvor i alverden finder man dem? - udover på en måge selvfølgelig :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne