Lakseforret
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Højtid: Nytår Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 383148 gange,
og udskrevet 15287 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (101 stemmer) |
|
Kommentarer Simone - 2010-12-25 15:05:05 Ser godt ud (; Bente - 2010-04-24 18:41:15 Kan man godt bruge laks som har været frosset?? Karen - 2010-01-01 17:11:11 Dejlig forret. Jeg brugte friske asparges - kogt 3 min. og creme fraiche (9%)i stedet for kvark. Inge - 2008-12-30 22:09:10 lækker forret, og let at lave,jeg har anvendt den flere gange. alle gæster er meget begejstret. anonym - 2008-10-17 15:14:31 Laks er da ikke en fedtfattig fisk!!! Dorthe - 2008-07-11 08:31:42 Der er en meget lækker forret som hvis den er lavet til fire personer med lidt lækker salat til sagten kan bruges som en hoveret på en god sommerdag. Luise - 2008-04-27 20:07:19 man kan sagtens dampe laksen i mikrobølge ovnen. Læg laksen på en tallerken, hæld hvidvin ved så det lige dækker bunden og put husholdningsfilm tæt omkring tallerknen. Det skal have ca 30-45 sek. pr. stykke. Pas på det ikke får for længe, så smuldrer det meget meget nemt. henrik - 2007-01-25 09:21:59 flot og meget lækker forret Thomas og Birgit - 2005-01-01 01:01:01 rigtig god Malene - 2005-01-01 01:01:01 Lækker og nem forret, kan forberedes i god tid. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne