Amerikanske spareribs
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Oprindelsesland : Amerika Indsendt af : Pinkalice Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løg og hvidløg hakkes.
Alle ingredienserne til marinaden kommes i en gryde og koges ved svag varme og jævnlig omrøring i 15 min. Derefter afkøles det.
Ovnen forvarmes til 200 grader C. alm. ovn. Ribbenene lægges på ovnristen og pensles med marinaden. Sættes i midten af ovnen og pensles hver 5. min. i 45 min. Vendes og pensles igen hver 5. min. i 45 min. Serveres med Pommes Frites og Cole Slaw. Tips: Serveres med resten af marinaden - Pommes Frites evt., med hjemmerørt remoulade og Cole Slaw. |
|
Opskriften er vist 203059 gange,
og udskrevet 3500 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (81 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-06-26 17:48:41 de smager godt, men er amerikanske spareibs ikke røgede kamben???? anders timmerby - 2010-12-02 12:35:36 Simpelt hen bare gode, lavede dem af forkogte ben som blev penslet med marinade og herefter lå de tæt indpakkede i køleskab i 2 døgn, herefter stegt i ovn 2 x 30 min. med 1 x pensling på hver side. PFN - 2010-08-06 06:00:55 Vedr.: Worcestershire sauce - den bedste er originalen Lea & Perrins, som de fleste dagligvarebutikker fører. Beauvais' "Engelsk sauce" er et knap så godt kopi-produkt. dillerdronningen - 2010-02-25 11:20:27 det er sq det bedste jeg har fået i hele mine 100 år :D Marianne - 2009-06-12 16:19:46 hvordan laver du hjemmerørt remoulade - bor i frankrig, så den eneste remoulade her, er selleriremoulade. anonym - 2009-06-09 00:27:19 Sambal olek er knust chili og kan købes i større supermarkeder og indvandrer butikker anonym - 2009-06-09 00:24:59 Worchestershire sauce produceres af Beauvais og er absolut ikke det samme som engelsk sauce. Kan købes i de fleste alm. supermarkeder og købmænd. Marianne - 2009-05-15 10:24:27 Jeg kunne godt tænke mig at vide: Hvad er "Worchestershire sauce" og "Sambal Olek"? Biker Mike - 2005-01-01 01:01:01 "Amerikanske spareribs" ER meget Amerikanske, big surprise :-) Er en rigtig lækker ret, som man bare ikke skal nyde for tit.. charlotte - 2005-01-01 01:01:01 det er bare det bedste jeg ved.. hehe skide godt!! lol vi ses anni fra nakskov - 2005-01-01 01:01:01 lyder rigtig amerikansk. Vi kan dog selv grille alverdens lækre grønsøger til, og lade være med at spise så mange spareribs. Sys - 2005-01-01 01:01:01 "Meget amerikansk" - spis retten med omtanke. I modsat fald bliver vi lige så voluminøse som det amerikanske folkefærd har udviklet sig til! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne