Upside down cake med pærer
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Indsendt : Red : |
|
|
Pisk sukker og smør cremet. Tilsæt æggene et af gangen, mens der piskes.
Bland hvedemel med bagepulver og ingefær. Vend melblandingen i dejen.
Skær pærerne i kvarte, fjern kernehus og skær pærerne i skiver. Læg skiverne pænt i bunden af et ovnfast fad ca. 20 x 30 cm foret med bagepapir. Hæld kagedejen over pærerne og glat overfladen med en kniv. Bag kagen i ca. 35 minutter ved 180 grader C. Mærk efter med en kødnål om kagen er bagt. Hænger der dej ved bages kagen lidt længere tid. Lad kagen afkøle i formen i ca. 10 minutter før den forsigtigt vendes ud. Skær kagen i skiver og server med creme fraiche. |
|
Opskriften er vist 9170 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Karen - 2011-10-14 18:31:59 Du skal have tak for opskriften. Jeg er sikker på det er den rigtige. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne