Stikkelsbær marmelade
Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Stikkelsbærrene nippes (blomsten nippes af) og skylles.
De skyllede bær koges med vandet i ca. 5 minutter. Bærrene moses let med en grydeske. Melatin blandes i en kop af sukkeret og tilsættes under omrøring. Blandingen smages til med yderligere sukker. Marmeladen koges i yderligere 2 minutter. Marmeladen hældes på rene glas der lukkes omgående. Tips: Variation: 1 stang hel kanel kan tilsættes og koges sammen med stikkelsbær og vand. Kanelstangen tages derefter op. |
|
Opskriften er vist 119843 gange,
og udskrevet 2405 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (11 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-07-10 14:41:22 Det er den værste stikkelsbærmarmelade,jeg nogensinde har lavet,den er flydende ØV har brugt tid og penge Helle.brahe - 2016-05-23 12:54:04 Det er da alt for lidt sukker. Mark - 2015-08-25 14:00:14 Skal den være flydende eller marmelade konsistens, når man putter det på glas? Lissi Pedersen - 2015-08-06 09:43:29 Fulgte opskriften nøjagtigt. Er ikke stivnet til marmelade-konsistens, har nu stået natten over. Kan jeg gøre noget, eller bruge det til noget andet? Marianne - 2015-07-30 08:26:57 Hvorfor stivner marmeladen ikke ? Jeg har fulgt opskriften 100 % Vh. Marianne anonym - 2014-07-30 19:24:23 150 g sukker til 1 kg stikkelsbær, puha det bliver vist noget sur stads. kirsten - 2013-07-19 20:36:01 dejlig som forventet Per - 2007-07-15 13:18:16 Der bliver ca. 1½ l marmelade ud af denne portion. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne