Kærnemælksost / skørost
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
2 liter kærnemælk eller tykmælk opvarmes langsomt under omrøring til ca. 7O grader C, og står til den er kold.
Så hældes den igennem et klæde i et dørslag, og står til vallen er løbet fra. Den skal stå indtil den er så fast, at den kan holde formen.
Osten kan spises som den er eller saltes og blandes med kommen, purløg eller andre krydderier.
|
|
Opskriften er vist 22569 gange,
og udskrevet 300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer mette - 2007-10-12 11:43:47 Kan man lave en stor portion og fryse ned i bægre? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne