Ingefærsyltet ananas
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Indsendt : Red : |
|
|
Skær ananaskødet i tern på ca. 1x1 cm. Fjern under denne proces den hårde kerne. Skræl ingefæren og skær den i meget tynde skiver. Kom ingefær, vand og sukker i en gryde. Kog det langsomt op og lad det så simre ved svagt blus ca. 20 minutter, således at det oprindelige sukkervand omdannes til en gylden tyktflydende sirup. Smid straks ananasstykkerne i og træk gryden bort fra varmen. Hæld blandingen over i en anden skål til serveringen.
|
|
Opskriften er vist 13167 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne