Blommesaft
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De skyllede blommer, vand og citronsyre bringes langsomt i kog under låg og koges sagte 1/2 time.
Saften sies fra og bringes i kog. Sukkeret røres i og koges med 5 min. Atamon tilsættes. Saften fyldes i varme Atamonskyllede flasker, der lukkes. |
|
Opskriften er vist 92085 gange,
og udskrevet 1752 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Ann - 2017-08-29 15:20:05 Hvor længe kan det ca holde sig? Henriette - 2016-09-07 09:16:23 Kan man bruge det man siger fra til et eller andet ?? Andet end smide det ud?? Karina - 2016-07-30 15:43:46 Skal der Atamon i saften? Mai - 2013-09-05 18:53:46 Hvad sker der hvis man laver den uden citronsyre? Trine - 2012-08-21 22:38:08 Rigtig god og nem opskrift! Jeg startede ud med 2 dl vand i stedet for 1, og så halverede jeg blommerne, så de nemmere kunne koges ud. Den saft, som jeg fik ud af det, skulle ca. blandes 1:3 med vand. Irene - 2011-08-19 17:07:56 Super opskrift. Jeg lavede den 2 gange og af 2 forskellige blommesorter. Begge blev gode men meget forskellige i farven... Den ene orange og den anden dybrød. Lækker og nem.... Jeg puttede også mere vand i, men forskellen er jo bare at den anden bliver mere koncentreret og skal blandes op i mere vand bagefter... Så det er hip som hap... Anna Sophie Wiese - 2009-09-25 12:38:16 Jeg havde ikke problemer med at koge blommerne ud (de var nu også ret modne), men vil give Per ret i, at man med fordel kan tilsætte mere vand. Desuden erstattede jeg halvdelen af sukkeret med flydende sødemiddel, og tilsatte lidt vanilje. Per - 2007-08-11 16:06:29 Jeg syntes blommerne var meget længe om at koge ud, så jeg vil dele dem i halve eller kvarte en anden gang, jeg syntes også at der skal lidt mere vand ved, 2-3 dl. vand, jeg fik ca ½ l. saft ud af denne portion, og det var med sukker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne