Madpandekager med kødsovs og salat med avokado
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 292960 gange,
og udskrevet 10415 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (159 stemmer) |
|
Kommentarer Quiana - 2015-08-18 11:35:59 Pandekagerne var gode men kødsaucen var kedelig. Med flere krydderier og mindre væske vil den blive rigtig lækker. anonym - 2013-03-22 15:10:34 Hvorfor ikke bare bruge lagen fra de flåede tomater og drop de 2 DL vand,det ville jeg gøre Guden. - 2011-11-07 11:54:43 Tusind tak, Jeg er enlig mor på 42 og mit liv blev bare meget meget bedre da denne madopskrift kom ind i mit liv blev. Det hele meget nemmere mine 2 børn syntes den smager så godt! mange tak:) Jeg har lyst til at date igen! Pia - 2011-09-28 08:46:51 Rigtig god opskrift. Fik lavet dej uden klumper. Undlod kanel. Skal prøves igen. Tine - 2011-07-07 21:45:36 Jeg piskede æg og mælk sammen som det første og derefter kom jeg melet gradvist i - ingen klumper :-) Sovsen blev, foruden kød og hakkede tomater, lavet med løg, gulerødder og majs og lidt chili. Jeg gav dem ca. 5 min i alm. ovn ved 200 grader (så er osten smeltet). Mums! Eleven - 2011-03-13 18:09:04 Jeg ved hvor min lære finder opskrifter nu! :3 Men.. MUUUMS!!!!! DET SMAGER!!!!!! Tine - 2011-03-01 19:51:26 Jeg brugte kun opskriften på dejen. Det lykkedes at få rørt det nogenlunde ud så der ikke var de vilde klumper tilbage men kørte det alligevel gennem en si. Rigtig god madpandekage!! Fik 8 pandekager ud af det syntes måske at det er lige i underkanten hvis man laver mad til 4 voksne.. Os - 2011-02-26 10:40:07 Hold da op hvor er de gode...kan virkelig anbefales:D Den er ihvert tilfælde blevet et hit herhjemme... Sjeffe - 2010-09-14 08:18:36 God ret. Dog finder jeg pandekagerne for meget "desertagtige." Jeg blandede lidt groft speltmel (andet kan også bruges) uden det gjorde dem dårligere. Man kan også spare et æg og erstatte det med mælk. Kødsovsen er fantastisk god. Finhak evt gulerødderne med en stavblender helt, så kan man uden problemer fordoble indholdet af gulerødder. Og ja, man kan IKKE blande mel og æg uden klumper! anonym - 2010-04-11 18:23:11 sikke nogle dårlige pandekager ;( Kenneth L. - 2009-11-09 11:01:04 Faldt i god jord, børnene kunne godt lide dem. Og det er en børne venlig ret at lave. Lavede dem uden kanel. Resten kom med i madpakken, dagen efter. Henriette Dyssegard - 2009-10-09 08:53:17 Gode madpandekager god kødsovs, vi lavede dobbel potion her hjemme og vi sys IKKE DER SKAL KANEL I IGEN!!! ... Karakter givet 5 da vi sys kanelen ødelagde den gode kødsovssmag :( ... men en anden gang ville vi dog prøve med vores egen kødsovs.. For det smagte da fint nok :) Mig;) - 2009-07-11 15:12:55 Jeg har prøvet at lave madpandekager med den her opskrift, de smagte rigtig godt. Men jeg synes det var mærkeligt at putte kanel i, så det undladte jeg at gøre. Hmm, ellers synes jeg det var en god opskrift. Hov forresten jeg puttede ikke pandekagerne i køleskabet, og det var ganske rigtig heller ikke nødvendigt. Hilsen fra mig;) Mette - 2009-02-09 19:34:20 rigtig lækre. jeg bruger dog en del mere hvidløg og 2 stk. gulerødder, mest for at det fylder mere og giver en dejlig smag. mig - 2008-01-26 20:02:49 hvor lang tid skal den have i ovnen og hvor mange grader skal den stå på? linze - 2007-06-05 16:08:09 hvor mange bliver der? Matilde og Maria - 2007-01-12 12:34:26 GOD FORNØJELSE! Lululey - 2005-01-01 01:01:01 Is very nice:-) Lene - 2005-01-01 01:01:01 Det er da en fejl at der står "Bland mel og æg", det kan man jo overhovedet ikke. Mon ikke der skulle have stået "Mælk og æg.. og så melet i gradvist". Det andet giver en fuldstændig klumpet og ubrugelig dej. Helle - 2005-01-01 01:01:01 En rigtig god opskrift på fyld, børnene elsker den, da den er ret speciel i smagen p.g.a. kanelen. Men kan altså ikke røre æg og mel sammen uden at det klumper helt vildt. Tar mælk og mel først og så æg til sidst. Kan varmt anbefales til børnemenu. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne