Hornfiskeruller (Stegeso)

Hornfiskeruller (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1-2 hornfisk
 persille
50 g.smør eller margarine
2.5 dl.vand
 salt
1 spsk.eddike
4 peberkorn
1 laurbærblad
 
Opskrift:
Køb hornfisken udbenet eller udben den selv og skær den i stykker på ca.6 cm.’s længde. Pil de største stilke af persillen og hak den groft. Bland den med smør og lidt salt og læg dette fyld på fiskens inderside. Rul stykkerne sammen og hold dem fast med kødpinde eller tandstikker. Anbring fiskerullerne i den gennemfugtede stegeso. Hæld vand og eddike ved og kom peberkornene i. Øverst lægges laurbærbladet. Kog fisken i ca. ½ time ved 200 grader. Hæld fiskesuppen fra, fjern peberkornene og jævn den, før den igen hældes over fisken. Hvide kartofler spises til.





karakterer:
Opskriften er vist 10643 gange,
og udskrevet 200 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu