Indonesiske fiskegryde (Stegeso)

Indonesiske fiskegryde (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Oprindelsesland : Indonesien

IndonesienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.fiskefileter
1 lille ds. bambusskud
100 g.mandler
4 æg
 salt
 peber
1 fedhvidløg
 sojasauce
1 anelsetabasco
4 spsk.olie
1 løg
 
Opskrift:
Smør den gennemfugtede stegeso med olie. Skær fiskefileterne i tynde strimler og læg et lag i gryden. Strø småtskårne bambusskud over. Pisk æggene sammen med de smuttede og snittede mandler. Smag det til med salt, peber, knust hvidløg, finthakket løg og de stærke krydderier soyasauce og tabasco. Pas på, at det ikke bliver alt for brændende stærk, for ganske vist er originalopskriften meget krydret, men det er vi ikke vandt til herhjemme. Hæld noget af æggemassen over. Skift med et lag fisk, bambusskud og æggemasse. Øverst skal der være fisk. Smør fisken med olie. Retten skal mørne ved 170 grader i ca. 1 time. Spis letkogte bønnespirer til.





karakterer:
Opskriften er vist 12936 gange,
og udskrevet 288 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg synes at det smagte rigtig godt. Jeg elsker nemlig fisk.