Jægergryde (Stegeso)
Hovedingrediens : Øvrigt Vildt - Diverse dyrevildt Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i terninger og hak spækket groft.
Bland det og kom det i bunden af den gennemfugtede stegeso.
Fordel de småtskårne urter over.
Spæk løget med enebær og laurbærblad og drys krydderierne ved.
Hæld vand på og lad retten mørne ved 200 grader i ca. 1½ time.
Fjern løget og smag retten til med rødvin.
Spis jægergryden med kartoffelmos.
Denne ret kan også laves af en rest fra dyreryg eller hare eller andet vildt, men skal da kun stå i ovnen i ca. ½ time.
|
|
Opskriften er vist 58002 gange,
og udskrevet 1046 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-06-05 10:51:36 Som jeg læser det skal den stå 30 min. når den har nået 200 grader. Jan - 2012-04-26 07:56:35 Hvis der anvendes dyreryg eller hare skal retten kun i ovnen i en halv time står der i opskriften? En stegeso skal sættes ind i en kold ovn.... Hvordan kan en tilberedningen blive korrekt, når de første 15 - 20 min går med at opnå ovnstatus inde i stegesoen? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne