Irsk stuvning med svinekød
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Irland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet skæres i tern på 2x2 cm. som duppes tørt med køkkenrulle. Skær de rensede løg i tern eller skiver.
Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i skiver.
Kartofler, kød, gulerødder og løg lægges lagvis i en gryde. Drys med salt og peber. Hæld bouillon ved. Kog 30 - 40 minutter under låg ved svag varme. |
|
Opskriften er vist 203064 gange,
og udskrevet 4242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (48 stemmer) |
|
Kommentarer Niels Melsen - 2022-03-12 15:57:57 Jeg er gået så hvit at jeg bruger en god flæskefar så, og det er ikke så ringe. tage - 2021-11-17 23:18:44 kan også laves med stribet flæsk og kål det gør den rigtig god og er næsten altid billig anonym - 2021-10-07 15:42:24 Tusind tak for en dejlig god opskrift jeg bruger svinekød det er jo en smagssag æææælsker når nogen vil dele en opskrift . Jeg kan prøve så tusind tak. anonym - 2020-11-18 17:19:21 Elsker irsk stuvning , om det med svin eller lam . En dejlig mættende ret , når man har diabetes . Og i sådan en potion har jeg til flere dage. Og det kan jo fryses ned så det dejligt nemt 👍👏🏻😁 Tappernøje - 2020-10-11 10:31:37 Det er den bedste, har brugt den i 30 år Ham selv - 2016-01-04 16:59:31 jeg forstår ikke alle dem der kommer med negative kommentar læs overskrifte der står udtrykkeligt MED svinekød og ja hr S Olsen hvis man putter mere bliver opskriften lige pludselig til flere personer logisk. Indsend da jeres egene opskrifter istedet for at være negative over denne i ved jo åbenbart bedre. når det så er sagt er det jo altid dejligt når folk kommer med ideer til at gøre en ret bedre med en positiv indstilling anonym - 2014-06-23 17:43:34 hvis man ikke kan lide løg putter man bare hele løg i og tager dem op inden serveringen hansel - 2014-04-01 08:34:46 elsker den.... uden kød, løg, gulerødder og kartofler... mums S Olson - 2010-10-06 17:41:13 Der mangler hvidkål og ca. et lille hvidkålshoved og ½ kg kød mere. Så er der mad nok til ca. 8 pers. Den rigtige Irsk Stuvning er som tidligere nævnt med lammekød - retten er fra Irland - de er kendt for deres fårehold. Serveres med groft brod - sennep og syltede rødbeder og et glas koldt øl Kirsten - 2010-05-19 16:21:01 Dejligt med Irsk Stuvning med svinekød for os der ikke kan lide eller tåle lam. Jeg bruger også hvidkål eller spidskål, alt efter hvad der er på tilbud. God fyldig ret. Tak for retningslinierne ,så man ved hvor lang tid tingene skal have linnet - 2009-11-17 07:49:25 denne ret har ingen ting med irsk stuvning at gøre der mangler hvidkål og så er det lam og ikke svin anonym - 2007-10-28 12:30:53 Flere gulerødder, færre kartofler og desuden hvidkål! anonym - 2005-01-01 01:01:01 det har aldrig været irsk stuvning vagn - 2005-01-01 01:01:01 mindre kartofler og løg tilsæt 3 porer i ringe samt hvidkål snittet Per - 2005-01-01 01:01:01 Dette er en meget fyldig ret, og jeg vil mene at der er til mere end 4 pers anonym - 2005-01-01 01:01:01 der er nok en der ikke kan lide løg Jørn - 2005-01-01 01:01:01 1 kg hvidkål i stedet for løg anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvidkål |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne