Mexicanske pandekager med kalkunfyld
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 174399 gange,
og udskrevet 11317 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (115 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-02-16 17:57:41 smager godt - især med guacamole og creme fraice (en fedtfattig 38% :)) til, så er det helt mexicansk Kisser - 2015-06-23 11:37:32 Smagte godt, de blev brugt til buffet til studenterfejring. Næste gang må de godt smage af mere, tænker mere eller stærkere chili og hvidløg. Jeg brugte kyllingebryst og snittet spidskål i stedet for icebergsalat. far & freja - 2012-08-02 18:49:27 Hmm,vi blev lidt skuffet, syntes ikke at de var særligt mexicanske. De smagte fint, de smagte bare af for lidt. Søs - 2012-02-18 19:49:45 Lavede pandekagerne med 100 g margarine, 7 dl minimælk, 8 æg, 250 g hvedemel og 1 tsk. salt. Bagte dem på 28 cm slip-let pande (uden ekstra fedstof på nær til den første pandekage) og der blev ca. 9 stk, som var nemme at vende. (Vil næste gang bytte lidt af hvedemelet ud med klid). Brugte ikke icebergsalat i fyldet, men flere majs i stedet. Blev serveret med cremefraiche og mexikansk ketchup (og alm. ketchup til dem der ikke bryder sig om stærkt). Lidt salat på tallerkenen sammen med den fyldte pandekage vil give en fornemmelse af at spise på Rasmus Klump Restaurant :) Børnene bad mig sætte denne opskrift i toppen af favoritlisten. Karina Hye - 2012-01-14 16:55:44 Pandekagerne skal vendes i luften for ikke at gå istykker. martin - 2007-02-20 13:16:08 det er den beste opskrift jeg nogensinde har smagt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne