Marinade til at sprøjte ind i en grillgris
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin Indsendt : |
|
|
Lagen koges ca. 15 minutter.
Lagen sprøjtes ind i grisen efter den er ridset - med den største spøjte og største nål, som kan købes på apoteket.
Efter ønske kan tilsættes andre krydderurter fx timian.
|
|
Opskriften er vist 22349 gange,
og udskrevet 274 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Elsebeth P. - 2011-08-22 15:15:54 Hej. Vi har prøvet at stege vildsvin med denne marinade. ok smag.Til en gris på ca. 40 kg. slagtet bruges kun halvdelen af opskriften.Den gris vi havde, stegte ca. 4½ time i lukket grill med indirekte varme og 200 gr.Inden og under stegning var den smurt med en "smørrelse": 1 fl. olie,1 fl. ketchup(900 gr.),1 fl. rødvin,1 gl.rosmarin,1 gl. timian,120 gr.bordsalt,30 gr. sort peber.Blandes dagen før brug.Grisen var bredt ud og hæftet fast med ståltråd på grillen. Brugte termometer. Hilsen Elsebeth P. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne