Oksekødstærte 02
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dej:
Smuldr mel og margarine til en grynet masse. Rør salt i og saml dejen med koldt vand eller kærnemælk, som tilsættes lidt af gangen. Læg dejen koldt ca. 1 time. Rul dejen ud og læg den i en smurt tærteform. Sæt formen i køleskabet 15 min. Prik dejbunden og klem dobbelt folie strimler om dejkanten. Forbag 15 min. midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn, fjern folien og bag 5 min mere. Nu er dejbunden klar til at blive fyldt og bagt færdig. Fyld: Svits løg og kød og tilsæt krydderier. Hak tomaterne og bland det med kødet. Hæld/læg det i tærtebunden. Pisk ægget med fløden og lidt salt og peber, og hæld det over fyldet. Bag tærten ca. 15 min. ved 210 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 161004 gange,
og udskrevet 3718 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Chelina - 2013-11-03 18:17:23 Super god og nem :) jeg plejer dog at tilføje nogle porrer momsemor laila - 2011-06-10 08:45:31 jeg havde en kedelig stegt oksesteg, som jeg hakkede i min food prossesor sammen med løgene, det smagte herligt og et billigt måltid. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne