Røræg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg, vand, salt og peber let sammen.
Smelt smørret i en flad gryde eller stegepande.
Hæld æggeblandingen i og varm det igennem over svag varme, mens der uafbrudt skrabes med en træske til massen er tyk og cremet.
Varmen må ikke blive for stærk, så kan røræggene blive grynede. Tag røræggene fra varmen, når æggemassen er knap stivnet. Serveres varmt eller lunt til røget fisk, røget kød, grønsager eller skaldyr. Tips: Når røræggene begynder at stivne, kan man tilsætte ½ spsk. finthakkede krydderurter eller ½ spsk. revet ost. Halvdelen af vandet kan erstattes af tomatpure. |
|
Opskriften er vist 20140 gange,
og udskrevet 578 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Leif Drostbo - 2005-01-01 01:01:01 glæder mig meget anonym - 2005-01-01 01:01:01 microovn Anne - 2005-01-01 01:01:01 lige hvad jeg stod og manglede. 1000 tak kirsten - 2005-01-01 01:01:01 mmh lyder godt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne