Sund dip
Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer Oprindelsesland : Grækenland Indsendt af : MOSSE Indsendt : Red : |
|
|
Pak auberginen ind i stanniol efter du har prikket hele overfladen med en gaffel.
Put den i ovnen i ca. 45 minutter så piller du skralden af.
Pas på den er meget varm.
Så skal den ned i en blender så tager du basilikum, hvidløg og olie og blend. Franskbrødet gør det ikke bliver for fedt i smagen resten er en smagssag. Når du syntes den er go kan den serveres både lun og kold. |
|
Opskriften er vist 19604 gange,
og udskrevet 238 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne