Svensk pølseret på bål
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne skrælles og koges, afkøles og skæres i skiver. Løgene hakkes og svitses i smørret i en gryde. Tomatpure, mælk, salt, peber og sukker tilsættes og der omrøres. Pølserne skæres i skiver, kommes i gryden og varmes forsigtigt sammen med kartoflerne.
Serveres med et drys purløg. |
|
Opskriften er vist 47074 gange,
og udskrevet 1910 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Lars Klint - 2009-09-05 22:42:19 Drop det med sukker i Svensk Pølseret. Prøv at svitse løgene i paprika, det giver den helt rigitge smag. helen - 2007-08-25 19:43:53 sukkeret giver den helt unikke smag (o; peter - 2005-01-01 01:01:01 hvad gør sukkeret i retten? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne