Hakkebøffer med krydderurter
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør oksefarsen sammen med krydderurterne, ægget, rasp og vand. Krydr med hvidløg, salt og peber.
Form kødet til hakkebøffer (4 stykker) - og steg dem i det gyldne smør på en varm pande - ca. 3 min på hver side - afhængig af hvor rødt, de ønsker kødet. Tag krydderbøffer af panden og anret på et lunt fad med stegesmørret. Læg friskrevet peberrod på hver hakkebøf. Rør ingredienserne til cremefraichesovsen sammen og lad det stå i køleskabet ca. 1 time før serveringen. |
|
Opskriften er vist 49748 gange,
og udskrevet 619 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Bodil ,Kbvhn - 2010-05-10 13:01:49 Spændende og velsmagende variant af hakkebøf. Start med sovsen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne