Bacondolmer
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør det hakkede oksekød med rasp, kartoffelmel, kryderier, æg og mælk. Farsen skal være fast.
Læg baconskiverne to og to ved siden af hinannen så de lige overlapper. Læg en passende portion fars på og rul baconskiverne sammen, fæst med tandstikker. Lav 8 ruller på denne måde og brun dem i ca 1 spsk margarine i en dyb pande ved jævn varme. Skru ned for varmen til svagt blus og steg rullerne færdige til farsen er gennemstegt. Kog kartoflerne. Serveres med brunsovs, rødkål og hvide kartofler. |
|
Opskriften er vist 77019 gange,
og udskrevet 1990 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne - 2016-01-24 10:26:11 Nem og super lækker. anonym - 2015-03-28 18:18:22 Alt for meget bacon!! Jeg elsker bacon, men det var sgu for meget! Susanne - 2014-06-22 13:47:37 Uhh det smagte godt. En nem hverdagsret. Lidt afveksling fra Hakkebøf eller frikadeller. Kan varmt anbefales. Malene - 2011-03-11 15:00:56 Smager virkelig godt, man kan evt skærer baconet over på midten, så det meste af baconet bliver sprødt. Men fabelagtig opskrift PivC - 2011-02-17 13:13:15 Baconen kan flettes til et stort "tæppe". Så fordeles fyldet på og det rulles sammen til en kødroulade. Diana - 2010-10-19 19:16:10 mmmh de er lækre... hæh det er godt nok en manderet med alt det kød.. puha! men hvor det bare smager lækkert :D pia oesten - 2010-06-01 07:47:08 Jeg havde faadet koebt flaeskefars,men det smagte skoent alligevel,en dejlig ret som osse boern holder af. Laekkert anonym - 2008-01-09 20:32:54 Smager også rigtig godt med kartoffelmos og ærter |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne