Pasta med rejer i fennikelsauce og broccoliperler
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : Red : |
|
|
Fenniklen befries for rodskive og evt. grimme yderblade og skæres i fine tern.
Olien varmes i en sauterpande eller bredbundet gryde. Fenniklen tilsættes og svitses et par minutter uden at tage farve. Bouillon tilsættes og det koges igennem. Fløde og majsstivelse røres til en jævning. Jævningen piskes i fennikel-bouillonen, der koges op. Broccolien skæres i meget små buketter, nærmest som perler. - Stokken gemmes til en grøntsagssuppe eller puré. Broccoliperlerne kommes i den kogende sauce og koges i 2 minutter. Rejerne tilsættes og saucen bringes tilbage på kogepunktet. Saucen smages til med salt, peber og evt. citronsaft. Nu bør saucen ikke koge mere, da rejerne ellers bliver tørre. Pastaen koges efter anvisning på emballagen og serveres med rejer i fennikelsauce med broccoliperler, drysset med friskhakket dild. Servering Serveres med skiver af hvedebrød til. |
|
Opskriften er vist 9510 gange,
og udskrevet 251 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-09-16 23:35:45 7/6-10 Serveret til pandestegt laks med bacon. Brugte cremefraiche |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne