Røgede jomfruhummerhaler
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Indsendt : Red : |
|
|
Skallen pilles af, og man giver jomfruhummeren et snit i ryggen, så den sorte streng kan fjernes. Skyl den under koldt vand. Tilbered jomfruhummerne på samme måde som rejerne. Spises med flutes og stenbiderrogn med creme fraiche 38 %, fint hakket løg og citron.
Tips: Brug store Grønlandske pil-selv rejer, lad skallen blive på. Salt dem godt og lad dem trække i en ½ time, skyl dem derefter godt under koldt vand. Læg dem på et fintmasket net i røgeovnen, der er foropvarmet til ca. 70 grader og kom røgsmuld på. Røges herefter i ca. 5 - 8 minutter. Tjek dem undervejs. Hvis de får for lang tid bliver de tørre. Spises med flûtes, mayonnaise og en kold øl. |
|
Opskriften er vist 15525 gange,
og udskrevet 228 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne