Røgede jomfruhummerhaler

Røgede jomfruhummerhaler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 jomfruhummer
 
 stenbiderrogn
 cremefraiche 38%
 løg
 citron
 
Opskrift:
Skallen pilles af, og man giver jomfruhummeren et snit i ryggen, så den sorte streng kan fjernes. Skyl den under koldt vand. Tilbered jomfruhummerne på samme måde som rejerne. Spises med flutes og stenbiderrogn med creme fraiche 38 %, fint hakket løg og citron.

Tips:

Brug store Grønlandske pil-selv rejer, lad skallen blive på. Salt dem godt og lad dem trække i en ½ time, skyl dem derefter godt under koldt vand. Læg dem på et fintmasket net i røgeovnen, der er foropvarmet til ca. 70 grader og kom røgsmuld på. Røges herefter i ca. 5 - 8 minutter. Tjek dem undervejs. Hvis de får for lang tid bliver de tørre.

Spises med flûtes, mayonnaise og en kold øl.





karakterer:
Opskriften er vist 15525 gange,
og udskrevet 228 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu