Lynstegt kylling i sur-sød sauce med skaldyr

Lynstegt kylling i sur-sød sauce med skaldyr, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pakkeHatting Pitabrød
1 spsk.majsolie
1 fedfinthakket hvidløg
1 tsk.finthakket ingefær
250 g.reelt kyllingekød i strimler
1 porre i tændstiktykke strimler
1 gulerod i tændstiktykke strimler
200 g.hummerhaler eller store rejer
 
 sur-sød sauce af:
6 spsk.lys vineddike
6 spsk.lys farin eller rå rørsukker
1 knsp.salt
2 spsk.tomatpuré
2 spsk.sojasauce
5 spsk.hønsebouillon
0.5 tsk.Maizena majsstivelse
 evt.sesamolie
 
Opskrift:
Varm olien i en wok eller stor pande. Rist hvidløg og ingefær heri et par minutter, tilsæt kyllingekødet og steg videre - under omrøring - et par minutter før grøntsagerne kommes ved. Fortsæt stegningen yderligere 2-3 minutter og bland skaldyrene i.

Rør alle ingredienserne til saucen sammen til sukkeret er opløst. Hæld saucen over retten, varm den igennem et par minutter og smag evt. til med sesamolie. Servér retten i lune, halve Hatting Pitabrød





karakterer:
Opskriften er vist 14518 gange,
og udskrevet 443 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu