Fiskesalat med papaya og rejer
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havkat - Koteletfisk Indsendt : Red : |
|
|
Damp fisken i ovnen ved 180 grader med salt ca. 3 minutter. Lad det køle af. Pil rejerne. Skær papaya i små tern. Bland fisk og papaya. Bland ingredienserne til marinaden og smag den til med ahornsirup. Hæld passende mængde marinade ud over fisk og frugt. Lad det trække ca. 1 time. Rør dressingen sammen. Anret fiskesalaten og pynt med tynde limeskiver og rejer.
|
|
Opskriften er vist 15165 gange,
og udskrevet 288 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne