Amerikansk fjerkræsalat
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Amerika Indsendt : |
|
|
Kog kødet i letsaltet vand over svag varme i ca. 15 minutter. Tag det op og lad det køle helt af, før det skæres i skrå tynde skiver.
Steg baconen sprød på en tør pande og lad den dryppe af på fedtsugende papir. Knus baconen.
Skyl og tør salatbladene. Skær eller riv dem i strimler. Skær avocadoen igennem på langs, fjern stenen og pil skallen af. Skær avocadoen i tynde skiver og dup dem straks med citronsaft. Skær peberfrugtkødet i strimler.
Smag yoghurten til med sennep. Rør purløg og mynte i. Læg salatbladene i en glasskål eller halvdybt fad. Anret kyllingekød og avocadoskiver på salatbladene. Hæld saucen over og pynt med baconkrymmel og peberfrugtstrimler lige inden serveringen. Server flutes til.
Tips: Rester af stegt kalkun eller andet fjerkræ egner sig godt til denne salat. |
|
Opskriften er vist 28605 gange,
og udskrevet 976 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne