Kokospandekager
Hovedingrediens : Nødder - Kokosnødder Indsendt : Red : |
|
|
Bland rismel, sukker, salt og kokosmel i en skål. Lav en fordybning i midten. Tilsæt æg. Rør lidt kokosnøddemælk i lidt efter lidt til massen bliver en lind dej.
Varm panden op ved jævn varme. Fordel lidt olie på den. Hæld det overskydende olie af. Rør i dejen og kom 2-3 skefulde på panden. Vrid og drej panden så bunden bliver dækket (en pande på ca. 15 cm. i diameter). Steg pandekagerne ca. 4 minutter til den er let brunet og undersiden helt stivnet. Vend den forsigtigt og steg den anden side. Steg alle pandekagerne. |
|
Opskriften er vist 24084 gange,
og udskrevet 371 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-03-12 11:11:53 Et godt tip kan også være at stege pandekagerne i kokosolie, da olien er en af de sundeste (danner ik frie radikaler -ihvertfalde ikke i samme mængde som andre olier) ingen - 2007-02-12 09:48:56 det lyder lækkert christian - 2005-01-01 01:01:01 God opskrift, prøv og spise dem sammen med lidt jordbær kompot. NAMME NAM.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne