Ølkage i bradepande
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pensl en lille bradepande ca. 23x33 cm. med smør og drys den indvendigt med fintsigtet rasp.
Bland melet med natron og krydderier. Rør halvdelen af øllet i, og pisk det til en klumtfri jævning (nemmest med el-håndpisker). Tilsæt resten af øller, og rør til sidst farinen i. Hæld dejen i den smurte bradepande og bag den midt i ovnen ved 170 grader C. alm. ovn, til kagen er gennembagt, 50-60 minutter. Tag kagen ud af ovnen og lad den afkøle 5 minutter i bradepanden. Løsn den langs kanten og vend den ud på en bagerist til afkøling. Ved servering skæres kagen i skiver, og smøres evt. med smør. Tips: Kagen kan fryses - hvis det da er nødvendigt, for den kan holde sig frisk længe i en tætsluttende dåse eller kraftig plasticpose. Hvis man ønsker dobbelt portion af krydderkagen, passer dem som regel til den store bradepande til ovnen. |
|
Opskriften er vist 104529 gange,
og udskrevet 1791 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne