Madpandekager med kylling

Madpandekager med kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
125 g.hvedemel
1 knsp.salt
1 æg
3 dl.mælk
 fedtstof til bagning
 
 Fyld:
25 g.smør
0.5 løg
50 g.champignon
2 spsk.hvedemel
2.5 dl.mælk
100 g.kogt/stegt kyllingekød
25 g.kogt skinke
 salt
 peber
 
Opskrift:
Sigt mel og salt ned i en skål. Pisk ægget og 1½ dl. mælk i. Pisk mere mælk i, til dejen har den rette pandekage konsistens.

Smør en pande og bag pandekagerne over rask varme. Hold dem varme.

Til fyldet hakkes løget og de rensede champignon fint. Smelt smørret i en kasserolle. Svits løg og shampignon. Rør melet i. Spæd med mælken, til saucen er tyk og jævn. Lad den koge i 3 minutter.

Hak kyllinge- og skinkekødet fint og kom det i saucen, der smages til med salt og peber.

Fordel fyldet på 4 pandekager. Rul dem op og server straks.

De overskydende pandekager kan fryses med smørrebrødspapir imellem. Optøningstid ca. 20 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 21958 gange,
og udskrevet 210 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu