Bostonsteg
Hovedingrediens : Oksekød - Okseklump Indsendt af : Hytte Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt margarinen i en stegegryde, når den har taget farve vendes kødet heri tildet er brunet på alle sider.
Lad kødet blive i gryden og tilsæt ½l vand. Dæmp varmen efter ca 10 min og lad kødet stege ca. 1½ time, bliver bedst/mest mørt ved gennemstegning.
Tag kødet op og hold det varmt, mens sovsen laves af hvad der nu er i gryden tilsat rødvin og fløde. Smag til med salt og peber og evt. kulør. Tips: Serveringsforslag: Kødet skæres i tynde skiver og anrettes på et aflangt/ovalt fad og garneres med lidt af sovsen. Server nye kartofler eller bagekartofler, glaserede perleløg i stride strømme og pandestegte tomater. Afhængig af årstiden/lysten vælges enten en god blandet salat eller let kogte grønsager som tilbehør. |
|
Opskriften er vist 86013 gange,
og udskrevet 1839 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Maiken - 2008-04-04 19:38:47 Super, især hvis man pakker stegen ind i bacon inden den brunes, og smager sovsen til med blåskimmelost anonym - 2008-03-21 16:45:37 prøvet den 21.marts 08 kogte løg og gulerødder sammen med kødet, tilsatte laurbærblade lise lykke - 2005-01-01 01:01:01 nem billig og god lise lykke - 2005-01-01 01:01:01 lyder god og kalorierig!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne