Råcreme
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æggeblommer og flormelis tykt og skummende. Skrab kornene af den flækkede vanillestang og kom dem i.
Pisk fløden stiv og vend den i æggemassen umiddelbart før servering.
Råcremen kan smages til med citron- eller appelsinsaft, hedvin, likør eller spiritus. Tips: En mindre "fed" råcreme kan laves af 4 æggeblommer og halvt ymer og halvt piskefløde. Opskriften i øvrigt er uændret. |
Opskrift på råcreme - så let er detRåcreme er den ideelle følgesvend til alverdens frugtdesserter. Cremen smager godt, og du kan nemt lave din egen hjemmelavet råcreme, som kun består af få ingredienser. Det eneste som skal i, er æggeblommer, flormelis, vaniljekorn og fløde. Det er vigtigt at piske cremen godt stiv, når du laver hjemmelavet råcreme, da en blød eller flydende creme ikke egner sig særlig godt til at hælde oven på desserter eller til at smøre mellem lagene på en lagkage.Pift din råcreme opSelvom råcremen smager godt, som den er, kan du sagtens pifte den op med lidt citron- eller appelsinsaft. Du kan også gå skridtet videre og tilføje et par dråber hedvin, likør eller spiritus, hvis du skal servere desserten for et voksent publikum.Server råcremen til frugtsalat, også kaldet abemad, som særligt børn er vilde med. Cremen smager også godt i lagkager eller som topping på desserter, som indeholder frugtmos. |
Opskriften er vist 1235248 gange,
og udskrevet 11466 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (261 stemmer) |
|
Kommentarer Inge den glade bager - 2017-12-18 13:03:04 Kom råcremen i fryseren i 24 timer så det bliver til is( det smager godt som is). Kom lidt hakket chokolade i, eller noget kakao pulver. Så smager det fantastisk Deivis Vestergaard - 2017-05-12 13:53:31 Har lavet det til i aften, og den smager super John - 2016-12-13 00:03:25 Jeg vil anbefale 3 æggeblommer, og kun 2 dl piske! Nicolai Hansen - 2016-11-12 15:48:33 Nemme opskrifter. Dejligt at man kan ændre antal af personer så man kan finde ud af hvad mængder man skal bruge skovdal - 2016-05-14 15:22:21 Må sige, det er rigtig let og velsmagende. Kom en anelse Cointreau i. ( kun til voksne) det klæder den. Fru Øvlisen - 2015-12-27 22:05:01 Smager helt forrygende. Nem at lave, min datter på 7 år stod for råcremen. anonym - 2014-04-01 12:42:05 Skal den ikke i fryseren? liv - 2013-11-08 19:39:37 den er super god jeg eælsker den !!!!!!!!! den er god til vandbaggelser Dorthe - 2013-05-01 23:08:02 super lækker creme mig..! - 2008-06-21 17:12:23 rigtig god opskirft og superlækkert sammen med friskt frugt! go' appetit :) May - 2007-11-08 14:28:33 Det er ikke så godt at bruge det dagen efter.. Æggene lægger sig på bunden, og fløden kan blive lidt sur i det...! Lene Poulsen - 2007-03-23 17:54:24 Uhmm det er utrolig godt anonym - 2007-02-08 18:36:12 JA.....HVIS DET ER PÅ KØL Mette - 2006-12-30 12:47:30 Kan/Må man lave det dagen før det skal bruges? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne