Bagt cheesecake 02
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Knus kiksene og bland dem med sukker, kanel og smeltet smør. Dæk bunden af en tærteform, ca 24 cm i diameter, med blandingen. Bag bunden ca 5 minutter ved 175 grader C. alm. ovn.
Rør resten af sukkeret og osten sammen. Del æggene i blomme og hvide. Rør æggeblommerne i ostemassen og pisk æggehviderne til hårdt skum. Rør mel, vanillesukker, citronsaft, reven skal og til sidst de piskede æggehvider i ostemassen. Hæld dejen i tærteformen og bag den på midterste rille ved 175 grader C. alm. ovn i ca 50 minutter. |
|
Opskriften er vist 122899 gange,
og udskrevet 1767 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (45 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-07-07 20:40:05 dette er blevet min ynglings kage både at spise, men også at lave. super nem, og så smager den bare så godt at man skulle tro at man havde stået flere timer i køkkenet. :-) Cathrine - 2012-12-27 13:02:06 Jeg syntes bunden falder meget fra hinanden.. Skal der evt. mere smør i for at holde bedre sammen på det? cille - 2011-11-03 18:35:00 nogle der kan sige mig om kagen er ''kageagtig'' eller cremet? TildeMuz - 2010-10-04 13:16:12 En superlækker kage, den har været en af mine ynglings kager siden jeg prøvede den første gang. jeg synes at den er bedst når den spises lun eller lun med lidt creme fraishe på, mums ;) Per - 2009-11-07 13:37:23 På billedet har vi bagt kagen de 50 minutter af en gang. Glasuren har vi først smurt på kagen efter den er kølet af. Vi lod den køle af natten over i køleskab. anonym - 2009-04-05 17:08:18 Kagen skal i køleskabet i 10 timer. Og creme fraichen, skal først på kagen, når den har været i ovnen i 30 min. derefter er det man kommer "glasuren på, og stiller den ind i ovnen, i atter 20 min. anonym - 2008-12-13 20:33:48 Jamen skal den ikke i køleskabet? I så fald, hvor længe? Anonym - 2007-11-11 13:32:43 super opskrift håber der kommer flere med tiden :P |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne