Bostonsteg stegt som vildt
Hovedingrediens : Oksekød - Grydesteg Kilde : Ram2 Indsendt : Red : |
|
|
Bestil hos din slagter en Bostonsteg på ca. 1,5 kg.
Gnid stegen med knust enebær, og brun den i en stor stegegryde. Tag stegen op og bag en tynd Bechamel sauce i stegefedtet fra stegen. Justér farven, og smag saucen til med bouillon, salt, peber. Læg stegen tilbage i gryden, og lad den stege (koge) i saucen til den er mør. I alt ca. 1½ time. Læg stegen på et fad, tildækket (for at holde på varmen ) Smag saucen til med 2 sjatter portvin (en til dig og en til saucen), og juster konsistensen med Maizena, hvis dette er nødvendigt. 1) Kan serveres med Hasselbach kartofler, Waldorff salat, og en kraftig rødvin. 2) Eller med nye danske kartofler, tyttebær, og hjemmelavet agurkesalat, og en kraftig rødvin. |
|
Opskriften er vist 32564 gange,
og udskrevet 722 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Anders - 2010-01-11 16:43:31 En Bostonsteg er skråret af tykkammen, og er derefter barderet (omviklet)med bacon. Så du er helt rigtig på den Per! Per - 2008-09-15 15:57:23 Nogen der ved nøjagtigt hvad der gør en bostonsteg til en bostonsteg, jeg mener at det er en oksegrydesteg, eller evt. kalvegrydesteg, men er den omviklet (barderet) med bacon eller ? Ram2 - 2005-01-01 01:01:01 Saucen bør tilsætte en smule blåskimmelost, og lidt ribsgelé. Det giver den gode vildtsmag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne