Appelsinkage med fyld
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 74145 gange,
og udskrevet 2838 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-11-13 22:07:51 Hvordan presser man appelsinsaft? Jeg valgte at presse appelsinerne i stedet for, og den blev rigtig god, ikke sidste gang den er på menuen. Smaily - 2012-03-10 12:14:19 Min springform var vist ikke stor nok!!! Jeg blended en appelsin i stedet for saften fra 2 appelsiner, som var helt perfekt for kagen :) Gitte - 2008-03-21 21:40:44 Kagen er rigtig god og " svampet " anonym - 2005-01-01 01:01:01 Rør æggeblommer i og pisk hviderne der vendes forsigtigt i Tigermouse - 2005-01-01 01:01:01 Kanon go'! :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne