Appelsinkage
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 365642 gange,
og udskrevet 8337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (165 stemmer) |
|
Kommentarer Heidi - 2021-07-20 23:04:32 Jeg bager den tit men laver en glasur af flormelis appelsin og ciron . Bager den mest på job og der 3 dobler jeg portionen hver gang kommer ca5 appelsiner i kagen. Glasuren bruger jeg. 1.1/2 pakke flormelis 3 appelsiner og 1 citron Lasse - 2019-07-11 16:59:00 Tilføjede 1 tsk vanillesukker og 45 gram fint hakket 70% mørk chokolade. Valgte at bruge 2 dl friskpresset økologisk appelsin og kogte lagen helt ind til tyk sirup som jeg hældte over lagen. Fantastisk! Annette - 2018-07-10 15:53:43 Er virkelig skuffet over denne kage synes der er alt for meget væske der skal over den, så den er helt våd. Ikke en opskrift jeg vil bruge igen. Anne - 2018-06-06 20:47:28 Virkelig lækker og frisk kage ....... ungerne elsker den !! Lisa hb - 2018-02-11 07:15:00 God kage - har lavet den to gange. Første gang med margarine og al væsken. Anden gang erstattede jeg margarinen med 1,5 dl olie. Den blev slet ikke lige så luftig som med margarine. Men en rigtig god kage der smager af appelsin. Jeg puttede også lidt chokolade i. Mums. Bent Bekker - 2017-11-05 16:03:07 Kan man istedet for margarine/smør anvende olivenolie - det er ihvertfald perfekt til morgenboller? Tove overballe. - 2017-08-31 14:03:17 Kan man bruge flydende margarine i denne kage. appelsinkage - 2017-02-04 07:50:30 jeg glæder mig til at bage den det er første gang i stedet for at bage roulade Anne Sørensen - 2017-01-26 20:09:17 Meget lækker og frisk kage. Jeg er så træt af chokoladekage det er så sødt og vammelt. Jeg bager snart apppelsinkage igen Camilla - 2016-11-14 13:28:34 Nu brugte jeg klemtiner i stedet for (mangel på appelsiner) laver den i dag med citron i stedet for og så med vaniliesukker i, og så noget creme fraiche til for at balancere lidt, lagen er super godt hvis man lige lader den stå lidt :) thumbs up herfra kæresten var ellevild med den Dimle - 2015-11-22 10:54:10 det er en standard kage, forstår ikke helt så meget den bliver rost. Ud over appelsinen smager grundkagen ikke specielt godt. ville vælge en anden grundopskrift end pundkage. anonym - 2014-11-19 12:37:32 Kan man godt lave en appelsinkage uden margarine?😊 anonym - 2013-08-14 15:21:15 Hvis jeg vil lave en dobbelt op... Skal jeg så bare lave den i en "rigtig" bradepande ? Nogen der har prøvet det? mathura - 2013-03-31 14:32:22 jeg glæder mig til at bage den efter alle de her gode kommentar :) parviz serajzade - 2012-11-07 16:07:15 Rigtig god og lækker opskrift :-)) bageren - 2012-08-10 15:58:53 go nok men ik så god som i skriver Vicki - 2012-04-29 09:38:00 Med alle de gode kommentarer, glæder jeg mig så meget til at bage og smage denne kage :) Laura - 2012-02-11 13:26:51 UUh, alle de gode komentarer!:) Jeg vil prøve at lave den kage :D anonym - 2012-02-09 16:35:59 Appelsinkage smager mega godt Jon - 2011-11-16 10:10:49 Så står kagen i ovnen og får en over nakken..:) Har tilføjet en tsk vanilliesukker og håber ikke at det gør den ringere.. Er spændt på resultatet.:) Maria - 2011-11-02 20:49:13 super lækker kage, tak for opskriften! lilly - 2011-10-13 12:37:48 Kan man bruge smør istedet for magarine. hvis ja -hvor meget? ja jeg er ikke særlig vant til at bage. ;p Lizette - 2011-08-16 11:17:48 lækker lækker kage! perfekt kombination af surt og sødt:) benjamin. - 2011-01-08 15:24:54 super god opskrift. det ikke sidste gang den er blevet lavet i mit hjem. :) Nadia - 2010-09-12 14:54:25 Der er INGEN tvivl! Denne kageopskrift giver den absolut bedste appelsinkage! Jeg bager den igen og igen. Tusind tak fordi du har delt den med os. Nana - 2010-06-12 22:45:55 Puha,syntes godt nok den bliver alt for søde med det der overtræk. Er det virkelig meningen at der skal hele 2 dl over kagen??? anonym - 2010-05-21 12:02:14 Nem at lave, men den smager ikke særlig godt. Nadia - 2010-05-17 17:34:18 En helt igennem FANTASTISK kage.. Det er anden gang jeg skal til at bage den på en uge. Normalt bager jeg en gang om året :-) Naheed - 2010-02-17 16:37:30 perfekt!! smagte vildt godt, det var lige før de andre også var ved at spsie fingrene med;D Maria - 2010-02-12 13:42:27 Kagen smager rigtig godt, erstattede dog 50 gram margarine med 50 gram fromage frais samt ½ dl appelsinsaft. Til overtrækket benyttede jeg 2 dl appelsinsaft og 75 gram sukker. Blev rigtig god på trods af erstatningerne! Sebastian - 2009-11-08 11:12:53 Rigtig lækker og svampet kage. Jeg gjorde dog det, at jeg anvendte 3-4 tsk kakaopulver (brug endeligt rigtig chokolade hvis haves), 2 tsk vaniljesukker og et skvæt mælk i også. Jeg forsøgte mig også med at bruge lidt mindre smør/margarine, og udskifte mængden med en neutral olie, uden at smagen tog skade. Personligt synes jeg at appelsinlagen bliver en tand for meget, så næste gang jeg laver denne kage vil jeg evt. prøve med en mindre kraftig appelsinlage, eller måske en tyk chokolade- appelsinglasur. Og som Danni siger, så smager den fantastisk lige ud af køleskabet! Så hvis man kan modstå fristelsen ved kagen lige ud af ovnen, så er der masser at vinde ved at sætte den i køleskab til næste dag. Danni - 2009-03-01 20:16:12 Den er fantastisk, men af en eller anden grund synes jeg først den smager rigtig godt når den er kold. Elsebet - 2009-02-05 10:24:40 Det er en ældgammel - ca.40 år - opskrift fra Gluten Flour, men den er stadig god. anonym - 2008-03-12 18:14:36 vend kagen ud af formen når den er bagt og hæld lagen over bunden, så optages det bedre. anonym - 2007-05-16 18:38:24 det er bare såååååååååååååååå god tro mig jeg ved hvad der etrr godt eller skidt Mille :) - 2005-01-01 01:01:01 super god, hvis man ikke har nogle appelsiner kan man også bruge appelsinjucie det smager også super godt. og den kan sagtens spises uden "overtrækket" bregninge - 2005-01-01 01:01:01 det er nok den bedste kage jeg har lavet. Peter - 2005-01-01 01:01:01 Uhm, den er go, lige som min storesøster lavede den da jeg var bette |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne