Jødesild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : |
|
|
Vend sildene i rugmel, og steg dem i smør på en pande. Afkøles.
Alt piskes sammen til en lage - er lagen for tyk, spædes med hvidvin eller vand. Silden lægges lagvis med lagen og tilsidst pyntes med det hakkede løg. Tips: kan også hedde skomager sild |
|
Opskriften er vist 11952 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer lone. vestsjælland - 2006-12-15 09:48:22 den prøver jeg. tusind tak |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne